Tyyny & Liina verkkokauppa

Pellava pussilakanasetti, valkaisematon

69,90  Sis. alv 24%

Pellavainen pussilakanasetti yhdelle. Sisältää pussilakanan ja tyynyliinan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ensimmäinen oma tuotesarja on pellavalakanat.

Pussilakanoita on tällä hetkellä saatavilla vain yhden hengen koossa, mutta jos sinua kiinnostaisi tilata muita kokoja tai mallia, laitathan minulle viestiä. Pussilakanan koko on 150x200cm.

Lakanat on valmistettu 100% pellavasta Virossa ja ne on kivipesty miellyttävän pehmeiksi. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta.

Näitä lakanoita ei ole valkaistu tai värjätty eli näissä on pellavan oma luonnollinen vaalea sävy. Pussilakanoiden kulmissa on suuaukot peiton auttamiseksi lakanan sisään.

Pellavalakanat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa lakana saattaa kutistua. Nämä lakanat on esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa, mutta lakanoihin on jätetty hieman kutistumisvaraa varmuuden vuoksi. Valmistaja arvioi, että 60C pesussa kutistumisen määrä on noin 2%.

 

Lisätiedot

Koko

Yhdelle

Valmistusmaa

Viro

Pellavan alkuperämaa

Ranska

Hoito-ohje

Pesua suositellaan samanväristen kanssa 40C.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pellava pussilakanasetti, valkaisematon”