Tyyny & Liina verkkokauppa

Pellavainen tyynyliina – musta

18,90 22,90  Sis. alv 24%

Pellavainen musta tyynyliina normaalikokoisena tai isossa koossa. Ennakkotilaus on nyt mahdollista tälle tuotteelle, otathan huomioon pitkän toimitusajan tilaustuotteille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Musta pellava tyynyliina Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Pellavaisia tyynyliinoja voi nyt tilata ennakkoon mustan värisenä. Tyynyliinoja on kahta kokoa – 50x60cm ja 60x80cm ja niiden arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa tilauksen teosta.

Tyynyliinat on valmistettu 100% pellavasta Liettuassa ja ne on kivipesty miellyttävän pehmeiksi. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanakankaan paksuus on 200GSM eli nämä tyynyliinat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta.

Nämä tyynyliinat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa ne saattavat kutistua. Tyynyliinat on kuitenkin esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa, mutta niihin on jätetty hieman kutistumisvaraa varmuuden vuoksi. Valmistaja arvioi, että 60C pesussa kutistumisen määrä on noin 2 %.

 

Lisätiedot

Koko

50x60cm, 60x80cm

Valmistusmaa

Liettua

Pellavan alkuperämaa

Belgia

Hoito-ohje

Pesua suositellaan samanväristen kanssa 40C.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pellavainen tyynyliina – musta”