Yhteistyökumppanit

Tyyny ja Liina on saanut iloksensa olla jälleenmyymässä näiden upeiden ja tarkoin valituiden yritysten tuotteita:

 

FouFurnishings

Brittiläinen luomupuuvillaisten lakanoiden ja pyyhkeiden valmistaja. Heidän valikoimassaan on myös peittoja ja tyynyjä luomuvillasta valmistettuna! Jos olet kiinnostunut näistä suomalaisessa standardikoossa (tai missä tahansa muussa koossa, kuin mitä heillä on valmiiksi tarjota), laita viestiä ja pyydän tarjouksen tuotteille. Shabby Chic ja Lucia-mallistojen lakanat tulevat Fou Furnishingsiltä, samoin kuin Reilun kaupan pyyhkeet.

Fou Furnishings -verkkosivu
Texaura

Intialainen luomupuuvillalakanoiden valmistaja, yksi ensimmäisistä Intiassa, joka on saanut GOTS-sertifikaatin koko yritykselle ja edelläkävijä Intiassa luomupuuvillan viljelyn ja tekstiilialan työntekijöiden aseman parantamisessa. Texauran laatu on upeaa ja tuotteet käsin viimeisteltyjä. Heidän tuotteistansa Tyynyn ja Liinan valikoimassa on valmiit lahjapakkaukset yhdelle tai kahdelle hengelle.

Sorema

Portugalilainen pyyhkeiden ja muiden kylpyhuonetekstiilien ja tarvikkeiden valmistaja. Kokemusta yli 40 vuoden ajalta kolmessa sukupolvessa, mikä tekee Soreman yhdeksi Euroopan vanhimmista pyyhevalmistajista. Kaikki tuotteet valmistetaan Portugalista ja hyvää ja kestävää laatua tavoitellen laadukkaista raaka-aineista. Tyynyllä ja Liinalla on useita eri Soreman pyyhkeitä valikoimassa. Soreman pyyhkeillä ei ole GOTS-sertifikaattia, mutta yrityksellä itsellänsä on se ja heidän arvoihinsa kuuluu vastuullisuus kaikin tavoin. Soremalla on esimerkiksi oma hankkeensa uusiutuvan energian tuottamiseksi tehtaan tarpeisiin.

Soreman verkkosivu

 

Portowel

Portowel on useiden eri tekstiilivalmistajien yhteisö Portugalissa. Heidän pyyhkeensä ovat täysin luomupuuvillaa ja niillä on GOTS-sertifikaatilla. Portowelin tuotteet valmistetaan aurinkovoimalla.

Portowelin verkkosivu