Tyyny & Liina verkkokauppa

Clean Ocean by Graccioza

9,00 52,00 

Portugalilaisia Graccioza-sarjan pyyhkeitä puuvillan ja valtameristä kerätystä muovista jalostetun keinokuidun sekoituksesta.

Tuotetunnus (SKU): Clean Ocean pyyhkeet Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Graccioza on Portugalilaisen pyyhevalmistajan Soreman luksussarja. Nyt Gracciozan uusin tulokas on Clean Ocean -pyyhe. Nimensä mukaisesti valtameriä on siivottu näiden pyyhkeiden raaka-aineeksi.

Nämä pyyhkeet ovat pehmeitä, imukykyisiä ja niiden pinta on vohvelikangasmainen. Ihania ja ympäristöystävällisiä pyyhkeitä!

Soremalla on 40-vuoden kokemus pyyhkeiden valmistuksesta ja he toimivat vastuullisesti ja hyvää laatua kunnioittaen. Soremalla yrityksenä on GOTS-sertifikaatti, mutta heidän pyyhkeillänsä ei tätä merkintää ole, ainoastaan Öko-Tex sertifikaatti. Soremasta on lisää tietoja lisätietoja-valikon takana.

Näiden pyyhkeiden valmistuksessa on käytetty 80% puuvillaa ja 20% keinokuitua, minkä alkuperä on valtameristä siivotusta muovijätteestä.

Valmistusmaa Portugali.

Lisätiedot

Koko

47x76cm, 70x140cm, 30x30cm, 30x50cm

Arvot

Öko-Tex sertifikaatti

Valmistusmaa

Portugali

Paino

550 GSM

Hoito-ohje

Pyyhkeiden suositeltu pesulämpötila on 60C.

Useimmilla nykyaikaisilla pesuohjelmilla ja -aineilla saavutetaan sama pesutulos matalammissakin lämpötiloissa ja siksi suosittelemme pesua alhaisemmassa lämpötilassa. Se on energiatehokasta ja siten rasittaa vähemmän ympäristöä.

Brändi

Graccioza, Sorema

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clean Ocean by Graccioza”