Tyyny & Liina verkkokauppa

Clean Ocean by Graccioza

9,00 52,00 

Portugalilaisia Graccioza-sarjan pyyhkeitä puuvillan ja valtameristä kerätystä muovista jalostetun keinokuidun sekoituksesta.

Tuotetunnus (SKU): Clean Ocean pyyhkeet Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Graccioza on Portugalilaisen pyyhevalmistajan Soreman luksussarja. Nyt Gracciozan uusin tulokas on Clean Ocean -pyyhe. Nimensä mukaisesti valtameriä on siivottu näiden pyyhkeiden raaka-aineeksi.

Nämä pyyhkeet ovat pehmeitä, imukykyisiä ja niiden pinta on vohvelikangasmainen. Ihania ja ympäristöystävällisiä pyyhkeitä!

Soremalla on 40-vuoden kokemus pyyhkeiden valmistuksesta ja he toimivat vastuullisesti ja hyvää laatua kunnioittaen. Soremalla yrityksenä on GOTS-sertifikaatti, mutta heidän pyyhkeillänsä ei tätä merkintää ole, ainoastaan Öko-Tex sertifikaatti. Soremasta on lisää tietoja lisätietoja-valikon takana.

Näiden pyyhkeiden valmistuksessa on käytetty 80% puuvillaa ja 20% keinokuitua, minkä alkuperä on valtameristä siivotusta muovijätteestä.

Valmistusmaa Portugali.

Lisätiedot

Koko

47x76cm, 70x140cm, 30x30cm, 30x50cm

Arvot

Öko-Tex sertifikaatti

Valmistusmaa

Portugali

Paino

550 GSM

Hoito-ohje

Pyyhkeiden suositeltu pesulämpötila on 60C.

Useimmilla nykyaikaisilla pesuohjelmilla ja -aineilla saavutetaan sama pesutulos matalammissakin lämpötiloissa ja siksi suosittelemme pesua alhaisemmassa lämpötilassa. Se on energiatehokasta ja siten rasittaa vähemmän ympäristöä.

Brändi

Graccioza, Sorema

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clean Ocean by Graccioza”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yleisarvosana*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Suosittelisitko tuotetta muille?*
0/5
* Luokitus on pakollinen
* Vastaus vaaditaan