Tyyny & Liina verkkokauppa

Ennakkotilaa! Pellavainen pussilakanasetti

79,90  Sis. alv 24%

10 varastossa

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ensimmäinen oma tuotesarja on pellavalakanat. Lakanoiden on tarkoitus saapua huhtikuun alkuun mennessä ja nyt voit tehdä ennakkotilauksen omalle setillesi! Toimitus heti tuotteiden saavuttua.

Pussilakanasettiä on tällä hetkellä saatavilla vain yhden hengen koossa, mutta jos sinua kiinnostaisi tilata muita kokoja tai mallia, laitathan minulle viestiä.  Setti sisältää yhden pussilakanan ja yhden tyynyliinan. Pussilakanan koko on 150x210cm ja tyynyliinan koko on 50x60cm.

Lakanat on valmistettu 100% virolaisesta pellavasta Virossa. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta.

Pellavalakanat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa lakana saattaa kutistua. Nämä lakanat on esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa.