Tyyny & Liina verkkokauppa

Pellava pussilakana

4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )

69,90 99,90  Sis. alv 24%

Pellavainen pussilakana yhdelle tai kahdelle. Kahden hengen pussilakanat tulevat erillistoimituksena ja niiden valmistusaika on n. 6-8 viikkoa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ensimmäinen oma tuotesarja on pellavalakanat.

Pussilakanoita on tällä hetkellä saatavilla vain yhden hengen koossa, mutta jos sinua kiinnostaisi tilata muita kokoja tai mallia, laitathan minulle viestiä. Pussilakanan koko on 150x200cm.

Lakanat on valmistettu 100% pellavasta ja ne on kivipesty miellyttävän pehmeiksi. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta. Lakanoiden väri on puhtaan valkoinen. Pussilakanoiden kulmissa ei ole suuaukkoja peiton auttamiseksi lakanan sisään (alkuvuodesta 2020 alkaen saapuvissa lakanoissa tulee olemaan kädenaukot).

Pellavalakanat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa lakana saattaa kutistua. Nämä lakanat on esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa, mutta lakanoihin on jätetty hieman kutistumisvaraa varmuuden vuoksi. Valmistaja arvioi, että 60C pesussa kutistumisen määrä on noin 2%.

 

Lisätiedot

Koko

Kahdelle, Yhdelle

Valmistusmaa

Viro (Liettua joulukuusta 2019 alkaen)

Pellavan alkuperämaa

Ranska (Belgia joulukuusta 2019 alkaen)

Hoito-ohje

Pesua suositellaan samanväristen kanssa 40C.
Ei valkaisua.
Rumpukuivaus ja silitys matalilla lämpötiloilla.

Customers' review

Rated 4.50 out of 5 stars
2 reviews
5 stars 1 50 %
4 stars 1 50 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for Pellava pussilakana

  1. 4 out of 5

    Tooosi paksua, laadukasta pellavaa. Pussilakanan laittamista helpottavien aukkojen puuttumisen olisin mieluusti lukenut tuotteen kuvauksesta jo ennen tilausta, mutta nämä lakanat toimivat kyllä mainiosti ilman aukkojakin.

  2. 5 out of 5

    (verified owner)

    Ihan huippulaatuiset pussilakanat :)

Add a review