Tyyny & Liina verkkokauppa

Lucia -aluslakanat

0.00 out of 5 based on 2 customer ratings

64,90 74,90  Sis. alv 24%

Lucia-sarjan puuvillasatiinisia aluslakanoita neljässä koossa.

Muotoonommeltuja aluslakanoita 180x200x30cm koossa on tulossa lisää toukokuussa ja niille voi nyt tehdä ennakkotilauksen. Jos haluat tilata aluslakanan muussa koossa, laitathan siitä viestiä osoitteeseen tyynyliina@gmail.com.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Lucia-aluslakana Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lucia -sarjan aluslakanat on valmistettu puuvillasatiinista, mikä tekee niistä ihanan sileät ja hieman viileäntuntuiset ihoa vasten.

Puuvillasatiini näyttää kauniilta ja pysyy perkaalipuuvillaa sileämpänä pesun jälkeen eli silittäminen tai mankeloiminen ei ole välttämätöntä, jos tyynyliinat ja lakanat ravistaa hyvin ennen kuivumaan ripustamista. Silittämällä tai mankeloimalla lakanoista saa kuitenkin entistä upeamman näköiset ja omasta sängystä tulee viiden tähden hotellitasoinen!

Lucia-aluslakanoita on sekä ns. tavallisena että muotoonommeltuna, yhteensä neljää eri kokoa! Näiden lakanoiden väri on lähes vitivalkoinen.

Nämä lakanat on valmistettu italialaisesta luomupuuvillasta Latviassa ja niillä on GOTS-sertifikaatti. Lakanoiden lankatiheys on 300TC, mikä tekee niistä todella kestävät.

Lisätiedot

Koko

150x270cm, 180x200x30cm, 220x270cm, 250x270cm

Arvot

GOTS-sertifikaatti puuvillalle ja tuotannolle

Puuvillan alkuperämaa

Italia

Valmistusmaa

Latvia

Lankatiheys

300TC

Hoito-ohje

Pesua suositellaan 30C:ssa, sillä useimmilla pesuohjelmilla ja -aineilla saavutetaan sama pesutulos viileämmälläkin vedellä. Pesu matalammalla lämpötilalla on energiatehokasta ja siten säästää ympäristöä.
Lakanat on kuitenkin testattu 60C asti eli kutistumista ei pitäisi tapahtua lämpimämmissä pesuasteissa.