Tyyny & Liina verkkokauppa
Ale!

Texaura -lahjapakkaukset

224,90 299,90 

Upea lahjapakkaus yhdelle tai kahdelle hengelle, sisältää aluslakanan, pussilakanat ja tyynyliinat. Paketoitu valmiiksi kauniiseen lahjapakkaukseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Intia on yksi maailman suurimmista tekstiilinvalmistusmaista. Työolosuhteet ja työntekijöiden oikeudet ovat heikot ja lapsityövoima on valitettavan yleistä. Erityisesti Intiassa valmistettujen tuotteiden suhteen kannattaa valita GOTS-sertifioidut vaihtoehdot. GOTS-sertifikaatin edellytyksenä on, ettei lapsityövoimaa käytetä ja työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta yhdessä ympäristön kanssa. Texaura on ylpeä ollessaan yksi ensimmäisistä GOTS-sertifioiduista testiilinvalmistamoista ja ompelimoista ja itse olen ylpeä voidessani jälleenmyydä näitä upeita käsintehtyjä ja ylellisiä lahjapakkauksia!

Texauran lahjapakkauksessa on kaikki tarvittava sängyn petaamiseen!

Kahden hengen pakkaus sisältää kaksi tyynyliinaa (50x60cm), kaksi yhden hengen pussilakanaa (150x210cm) ja yhden kahden hengen aluslakanan (220x270cm).

Yhden hengen pakkaus sisältää yhden tyynyliinan (50x60cm), yhden pussilakanan (150x210cm) ja yhden aluslakanan (150x270cm).

Pussilakanoiden jalkopäässä on käsin ommellut kangaspylpyrät koristeena, joiden avulla pussilakanan saa myös sidottua niin, ettei peitto pääse karkaamaan lakanasta. Lakanat on paketoitu kangaspussiin ja kauniiseen lahjalaatikkoon eli tässä on upea lahja valmiiksi paketoituna, vain nimilappu puuttuu päältä.

Tuotteet on valmistettu 100% intialaisesta perkaalipuuvillasta käsityönä ja niillä on GOTS-sertifikaatti. Valmistusmaa Intia.

Lisätiedot

Koko

Kahdelle, Yhdelle

Arvot

GOTS-sertifikaatti

Valmistusmaa

Intia

Puuvillan alkuperä

Intia

Brändi

Texaura

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Texaura -lahjapakkaukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yleisarvosana*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Suosittelisitko tuotetta muille?*
0/5
* Luokitus on pakollinen
* Vastaus vaaditaan