Tyyny & Liina verkkokauppa
Ale!

Pellava pussilakanasetti

89,90  79,90  Sis. alv 24%

Pellavainen pussilakanasetti. Sisältää yhden hengen pussilakanan ja yhden tyynyliinan. Kysy hintaa kahden hengen pussilakanasetille!

Nämä ovat viimeiset kappaleet vanhempaa pellavaerää Virosta, näissä pussilakanoissa ei ole nappeja tai käsiaukkoja pussilakanan yläpäässä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ensimmäinen oma tuotesarja on pellavalakanat.

Pussilakanoita on normaalisti saatavilla vain yhden hengen koossa, mutta jos sinua kiinnostaisi tilata muita kokoja tai mallia, laitathan minulle viestiä. Erillistilattujen tuotteiden toimitusaika on n. 5-8 viikkoa.

Lakanat on valmistettu 100% pellavasta Virossa ja ne on kivipesty miellyttävän pehmeiksi. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta.

Lakanat on valkaistu raikkaan vaaleiksi. Pussilakanoiden kulmissa ei ole suuaukkoja peiton auttamiseksi lakanan sisään.

Pellavalakanat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa lakana saattaa kutistua. Nämä lakanat on esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa, mutta lakanoihin on jätetty hieman kutistumisvaraa varmuuden vuoksi. Valmistaja arvioi, että 60C pesussa kutistumisen määrä on noin 2%.

 

Lisätiedot

Koko

Yhdelle

Valmistusmaa

Viro

Pellavan alkuperämaa

Ranska

Hoito-ohje

Pesua suositellaan samanväristen kanssa 40C.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pellava pussilakanasetti”