Tyyny & Liina verkkokauppa

Saiputti -vuohenmaitosaippuat

10,00 

Saiputti-vuohenmaitosaippua on kuhmolaista käsintehtyä saippuaa, jonka pääraaka-aine on lähialueen vuohenmaito. Saiputti sopii herkälle iholle ja vuohenmaidon ansiosta se on ylellisen hoitavaa. Tuotevalikoimaan kuuluu tuoksuton Kuttumamman naturelli ja kolme hurmaavaa tuoksuvaihtoehtoa. Kokeile ja ihastu!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Saiputti-vuohenmaitosaippua on Kuhmossa käsintehtyä palasaippuaa, jonka pääraaka-aine on lähialueen vuohenmaito. Saiputit soveltuvat hyvin päivittäiseen käyttöön käsille sekä koko vartalolle, ja vuohenmaidon hoitavien ominaisuuksien ansiosta saippua sopii erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle. Palasaippua säilyy parhaiten reiällisessä saippuakupissa.

Valikoimassa on neljä erilaista vuohenmaitosaippuaa:

  • Kuttumamman naturelli  – hajusteeton perussaippua, joka kosteuttaa ihoa ja jättää mukavan luontaisen rasvan iholle. Se sopii herkälle iholle, kasvoille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville.
  • Pikkukilin karamelli – vaaleanruskea saippua, jossa on hurmaava vanhanajan toffeen tuoksu. Kookosrasvan ansiosta se vaahtoaa hyvin ja sopii näin ollen erinomaisesti myös hiussaippuaksi. Hiuksiin jää makea toffeen tuoksu.
  • Päkättäjän omenainen – vaaleanpunainen raikas omenantuoksuinen saippua, jossa on ripaus pähkinäistä pehmeyttä. Herkän ihon saippua hellii myös päänahkaa hiussaippuana ja vaahtoaa hyvin kookosrasvan ansiosta.
  • Ukkopukin suklaa-puolukka – hurmaava suklaantuoksuinen saippua. Saippuassa on tummaa suklaata sekä puolukkarouhetta, joka kuorii ihoa hellästi.

Lisätiedot

Nimi

Kuttumamman naturelli, Päkättäjän omenainen, Pikkukilin karamelli, Ukkopukin suklaa-puolukka

Brändi

Saiputti

Paino

Paino pakkaushetkellä 100g.

Raaka-aineet

Ainesosat: vuohenmaito, rypsiöljy, palmuöljy ja kookosrasva.
Kaikissa muissa paitsi Kuttumamman naturellissa on lisäksi tuoksuöljyjä.

Ukkopukin suklaa-puolukassa on lisäksi tummaa suklaata ja puolukkarouhetta.