Tyyny & Liina verkkokauppa

Graccioza-pyyhkeet

14,90 49,90  Sis. alv 24%

Portugalilaisia Graccioza-sarjan pyyhkeitä puuvillan ja pellavan sekoitteesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Graccioza-pyyhkeet Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Graccioza on Portugalilaisen pyyhevalmistajan Soreman luksussarja. Tyynylle ja Liinalle olen valikoinut heidän laajasta valikoimastaan Bio Luxury Collection -pyyhkeistä kahta eri mallia, Linen Waffle ja Linen Duo. Soremalla on 40-vuoden kokemus pyyhkeiden valmistuksesta ja he toimivat vastuullisesti ja hyvää laatua kunnioittaen. Soremalla yrityksenä on GOTS-sertifikaatti, mutta heidän pyyhkeillänsä ei tätä merkintää ole, ainoastaan Öko-Tex sertifikaatti. Soremasta on lisää tietoja lisätietoja-valikon takana.

Linen Waffle -pyyhkeet ovat pehmeää ja paksua valkoista vohvelikangasta, ja niitä on saatavilla käsipyyhkeenä ja isona kylpypyyhkeenä. Pyyhkeiden paksuus on 550GSM.

Linen Duo -pyyhkeet ovat paksuja ja yhtäaikaa pehmeitä ja hieman karheita! Pyyheen toinen puoli on pörröinen ja valkoinen, toinen puoli vaalean ruskea ja hieman karheamman tuntuinen. Näitä on saatavilla tällä hetkellä vain käsipyyhkeinä. Pyyhkeiden paksuus on 700GSM.

Molemmissa pyyhemalleissa on käytetty eurooppalaista puuvillaa 95% ja pellavaa 5%.

Valmistusmaa Portugali.

Lisätiedot

Koko

47x76cm, 98x180cm, LinenDuo 47x76cm

Valmistusmaa

Portugali

Arvot

Öko-Tex sertifikaatti

Paino

570 GSM

Hoito-ohje

Pyyhkeiden suositeltu pesulämpötila on 60C.

Useimmilla nykyaikaisilla pesuohjelmilla ja -aineilla saavutetaan sama pesutulos matalammissakin lämpötiloissa ja siksi suosittelemme pesua alhaisemmassa lämpötilassa. Se on energiatehokasta ja siten rasittaa vähemmän ympäristöä.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Graccioza-pyyhkeet”