Tyyny & Liina verkkokauppa

Pellavainen tyynyliina

16,90  Sis. alv 24%

Pellavainen standardikokoinen tyynyliina. Ennakkotilaus on nyt mahdollista tälle tuotteelle, seuraava toimituserä saapuu elokuun aikana.

Tuotetunnus (SKU): Pellava tyynyliina Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tyynyn ja Liinan ensimmäinen oma tuotesarja on pellavalakanat.

Tyynyliinoja on tällä hetkellä saatavilla vain yhdessä koossa (50x60cm), mutta jos sinua kiinnostaisi tilata muita kokoja, laitathan minulle viestiä.

Tyynyliinat on valmistettu 100% pellavasta Virossa ja ne on kivipesty miellyttävän pehmeiksi. Pellava on luonnostaan ekologinen vaihtoehto puuvillalle ja se kiittää käyttäjäänsä ajan mittaa, sillä tekstiili pehmenee ajan ja pesukertojen myötä vielä lisää. Lakanan paksuus on 200GSM eli nämä lakanat eivät ole ohuimmasta päästä ja siten myös kestävät kulutusta. Tyynyliinojen väri on puhtaan valkoinen.

Nämä tyynyliinat suositellaan pesemään korkeintaan 40C, sillä korkeammissa lämpötiloissa ne saattavat kutistua. Tyynyliinat on kuitenkin esipesty eli kutistumista ei pitäisi suuremmin tapahtua ensimmäisessä pesussa, mutta niihin on jätetty hieman kutistumisvaraa varmuuden vuoksi. Valmistaja arvioi, että 60C pesussa kutistumisen määrä on noin 2 %.

 

Lisätiedot

Koko

50x60cm

Valmistusmaa

Viro

Pellavan alkuperämaa

Ranska

Hoito-ohje

Pesua suositellaan samanväristen kanssa 40C.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pellavainen tyynyliina”